Knihobot

The Third Plate

Autoři

Hodnocení knihy

4,6(6145)Ohodnotit

Více o knize

"[A] renowned chef ... Barber explores the evolution of American food from the "first plate," or industrially-produced, meat-heavy dishes, to the "second plate" of grass-fed meat and organic greens, and says that both of these approaches are ultimately neither sustainable nor healthy. Instead, Barber proposes Americans should move to the "third plate," a cuisine rooted in seasonal productivity, natural livestock rhythms, whole-grains, and small portions of free-range meat"--Provided by publisher.

Nákup knihy

The Third Plate, Dan Barber

  • Mechanické poškození
  • Polití / ušpinění
Jazyk
Rok vydání
2014
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
Zobrazit jiný výtisk
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,6
Výborná
6145 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.