V ájurvédské kuchyni
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Představte si, že vstoupíte do ájurvédské kuchyně a usadíte se v ní. Váš hostitel vás seznamuje nejenom s tím, co a proč se zde dělá, ale hlavně vás postupně a systematicky naučí, jak totéž můžete dělat sami! Přesně to nabízí kniha V ájurvédské kuchyni ve zcela novém formátu a originálním způsobem. To, co v ní najdete, v současnosti nenajdete v žádné jiné české knize: -Propojení védské filosofie se současným přístupem -Ájurvédskou farmakologii podanou záživnou formou -Kompletní monografie 13 nejčastěji používaných koření, včetně moderního a tradičního léčebného použití -Návod jak připravit směsi koření pro léčebné účely -Ájurvédské pojetí tří hlavních českých koření -Příručku, jak se naučit vařit ájurvédsky -Premiéru autorčina konceptu vaření pro minimalisty -Khičrí jako výchozí bod ájurvédského vaření -108+ receptů z autentického prostředí současné Indie a světa ájurvédy -Návod, jak přistoupit k české kuchyni ájurvédsky -Rozsáhlou fotografickou přílohu, která je nedílnou součástí knihy Věříme, že tato návštěva v ájurvédské kuchyni bude obohacující pro vaši mysl, tělo i život.
Nákup knihy
V ájurvédské kuchyni, Martina Doležalová Zisková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- V ájurvédské kuchyni
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Martina Doležalová Zisková
- Vydavatel
- Martina Doležalová Zisková
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8090643604
- ISBN13
- 9788090643604
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Představte si, že vstoupíte do ájurvédské kuchyně a usadíte se v ní. Váš hostitel vás seznamuje nejenom s tím, co a proč se zde dělá, ale hlavně vás postupně a systematicky naučí, jak totéž můžete dělat sami! Přesně to nabízí kniha V ájurvédské kuchyni ve zcela novém formátu a originálním způsobem. To, co v ní najdete, v současnosti nenajdete v žádné jiné české knize: -Propojení védské filosofie se současným přístupem -Ájurvédskou farmakologii podanou záživnou formou -Kompletní monografie 13 nejčastěji používaných koření, včetně moderního a tradičního léčebného použití -Návod jak připravit směsi koření pro léčebné účely -Ájurvédské pojetí tří hlavních českých koření -Příručku, jak se naučit vařit ájurvédsky -Premiéru autorčina konceptu vaření pro minimalisty -Khičrí jako výchozí bod ájurvédského vaření -108+ receptů z autentického prostředí současné Indie a světa ájurvédy -Návod, jak přistoupit k české kuchyni ájurvédsky -Rozsáhlou fotografickou přílohu, která je nedílnou součástí knihy Věříme, že tato návštěva v ájurvédské kuchyni bude obohacující pro vaši mysl, tělo i život.