Vinné koktejly. Nové, kreativní a klasické nápoje
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Koktejly v této knize připravil mezinárodně uznávaný barman Gianfranco Di Niso ve spolupráci s Davidem Manzonim a jsou doprovázeny nádhernými fotografiemi, které pořídil mistr zátiší Fabio Petroni. Naleznete zde 90 receptů na koktejly (z nichž mnohé jsou původní), ve kterých je jednou ze složek víno. Každá kapitola je věnována určitému druhu vín: - vermuty, zastoupené například značkou Negroni, - šumivá vína - alkoholizovaná vína, jako je sherry, Madeira, Samos nebp Marsala - portské (bílé, červené nebo růžové) - sladká vína. U každého koktejlu je seznam ingrediencí, které budete potřebovat, a detailní a srozumitelný návod na přípravu. A aby byla příprava ještě jednodušší, všechny potřebné ingredience a nádobí je snadno k sehnání.
Skladem máme celkem knihy Vinné koktejly. Nové, kreativní a klasické nápoje (2016).
Nákup knihy
Vinné koktejly. Nové, kreativní a klasické nápoje, Gianfranco Di Niso, Davide Manzoni, Fabio Petroni, Jana Frank
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 35 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vinné koktejly. Nové, kreativní a klasické nápoje
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Gianfranco Di Niso, Davide Manzoni, Fabio Petroni, Jana Frank
- Vydavatel
- Dobrovský s.r.o.
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8073904926
- ISBN13
- 9788073904920
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Koktejly v této knize připravil mezinárodně uznávaný barman Gianfranco Di Niso ve spolupráci s Davidem Manzonim a jsou doprovázeny nádhernými fotografiemi, které pořídil mistr zátiší Fabio Petroni. Naleznete zde 90 receptů na koktejly (z nichž mnohé jsou původní), ve kterých je jednou ze složek víno. Každá kapitola je věnována určitému druhu vín: - vermuty, zastoupené například značkou Negroni, - šumivá vína - alkoholizovaná vína, jako je sherry, Madeira, Samos nebp Marsala - portské (bílé, červené nebo růžové) - sladká vína. U každého koktejlu je seznam ingrediencí, které budete potřebovat, a detailní a srozumitelný návod na přípravu. A aby byla příprava ještě jednodušší, všechny potřebné ingredience a nádobí je snadno k sehnání.