Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Publikace je rozdělena do tří částí. První je věnována zejména platným předpisům a s nevysokými nároky na odbornost popsaným vlastnostem masa i pochodům, které v něm probíhají. Druhá část knihy provází krok za krokem domácí zabijačkou a v poslední části jsou receptury a postupy na přípravu běžných masných výrobků.
Nákup knihy
Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka, Libuše Alterová, Jiří Altera
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Libuše Alterová, Jiří Altera
- Vydavatel
- Profi Press
- Rok vydání
- 2007
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8086726223
- ISBN13
- 9788086726229
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Publikace je rozdělena do tří částí. První je věnována zejména platným předpisům a s nevysokými nároky na odbornost popsaným vlastnostem masa i pochodům, které v něm probíhají. Druhá část knihy provází krok za krokem domácí zabijačkou a v poslední části jsou receptury a postupy na přípravu běžných masných výrobků.