Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Systém kritických bodů v obchodě

Autoři

Více o knize

Publikace poskytuje potřebné a ucelené informace a praktické návody k orientaci v oblasti zavedení systému HACCP při prodeji potravin. Je určena především pro provozovatele v oblasti malého a středního podnikání. Její text zahrnuje na různých úrovních (od velmi obecného po odbornější) vysvětlení principů správné hygienické praxe, principů HACCP, přehled možných zdravotních nebezpečí z potravin, shrnutí požadavků na osobní a provozní hygienu a také praktický návod s příklady dokumentace, které prodejcům mohou posloužit při zavádění nových postupů, pro splnění požadavků evidence systému i pro již zmíněnou potřebu doložit dodržení podmínek v případě sporů.

Parametry

ISBN
9788090340121

Kategorie

Varianta knihy

2006, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.