Hodnocení knihy
Více o knize
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat k přirozenému způsobu stravování. Představuje dietu s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a bez cukru. Po šedesáti letech mýtu, že tuk je škodlivý a způsobuje zdravotní problémy, kniha odhaluje pravdu a ukazuje cestu k lepšímu zdraví prostřednictvím jídla, které je pro nás přirozené. Tato kniha radikálně změní váš život a ukáže, jak snadno převzít kontrolu nad váhou a celkovým zdravím. Můžete si užívat maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo a ořechy – potraviny, které jsou často v dietách zakázané. Jde o Banting, low-carb a LCHF (low-carb, high-fat) stravu, podloženou vědeckým výzkumem a důkazy. Tento bestseller převrací konvenční stravovací principy, které vedly k epidemii obezity a cukrovky. Kniha přináší překvapivé odhalení a pravdu, která existuje od pradávna. Nabízí revoluční přístup ke zdravému stravování a vyvrací mýtus o škodlivosti cholesterolu. Není to další neudržitelná dieta s rychlými výsledky, ale návrat k přirozenému způsobu stravování, který lidé měli dodržovat po celou dobu.
Skladem máme celkem knihy Revoluce v opravdovém jídle: radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování (2017).
Nákup knihy
Revoluce v opravdovém jídle: radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování, Timothy Noakes, Jonno Proudfoot, Sally-Ann Creed, Petra Schultze
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 319 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.