Tropické a subtropické zeleniny - pěstování a využití
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Publikace Tropické a subtropické zeleniny zpracovaná kolektivem autorů Institutu tropického a subtropického zemědělství České zemědělské univerzity v Praze je určena širokému okruhu zájemců. V obecných kapitolách jsou informace o významu a využití těchto rostlin, zařízeních na jejich pestování i o chorobách a škůdcích jednotlivých druhů. Rozhodující část knihy je věnována užitkovým skupinám tropických a subtropických zelenin. U každého druhu je uveden původ a rozšíření, botanická charakteristika, možnosti a způsoby pěstování, význam a využití včetně léčivých účinků. Samostatně jsou v každé kapitole zpracovány recepty, podle kterých je možno netradiční druhy zelenin upravit v kuchyni.
Nákup knihy
Tropické a subtropické zeleniny - pěstování a využití, Pavel Valíček, Bohumír Hlava, Vladimír Táborský
- Nesouvisející podpis / věnování
- Jazyk
- Rok vydání
- 1998
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 65 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Tropické a subtropické zeleniny - pěstování a využití
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Pavel Valíček, Bohumír Hlava, Vladimír Táborský
- Vydavatel
- Brázda (zemědělské nakladatelství)
- Rok vydání
- 1998
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8020902740
- ISBN13
- 9788020902740
- Kategorie
- Rostliny a pěstitelství
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Publikace Tropické a subtropické zeleniny zpracovaná kolektivem autorů Institutu tropického a subtropického zemědělství České zemědělské univerzity v Praze je určena širokému okruhu zájemců. V obecných kapitolách jsou informace o významu a využití těchto rostlin, zařízeních na jejich pestování i o chorobách a škůdcích jednotlivých druhů. Rozhodující část knihy je věnována užitkovým skupinám tropických a subtropických zelenin. U každého druhu je uveden původ a rozšíření, botanická charakteristika, možnosti a způsoby pěstování, význam a využití včetně léčivých účinků. Samostatně jsou v každé kapitole zpracovány recepty, podle kterých je možno netradiční druhy zelenin upravit v kuchyni.