Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Autoři

Hodnocení knihy
4.3

Více o knize

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka pracovala také s materiálem paleobotanických, osteologickým, ale i etnografickým, přičemž i v tomto směru byla v pracovním styku s předními světovými odborníky. Tato kniha je už její čtvrtou o dějinách výživy a dovršuje cyklus poznání výživy a vaření od počátku lidstva do období národního obrození. Je věnována období nejdelšímu a na odbornost a rozsah speciálních znalostí nejnáročnějšímu. Kniha vychází již ve třetím vydání

Parametry

ISBN
9788020024985
Nakladatelství
Academia

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
905 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023