Polévky. Ottova kuchařka
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky v klasickém i moderním stylu, v duchu kuchyně našich babiček i v podobě exotických tipů z různých koutů světa. Své rodině tak můžete dopřát velký výběr a častou obměnu polévek hovězích, drůbežích, zvěřinových, rybích i z plodů moře. Vyznavače zdravého životního stylu potěší návody na polévky zeleninové, ovocné, houbové, bramborové, luštěninové, z obilnin, mléka, smetany i sýrů, milovníky lahůdek zaujmou polévky pivní či vinné. V knize najdete vhodné návody na přípravu studených slaných i sladkých polévek, čirých bujonů i nejrůznějších zahuštěných bílých či hnědých polévek a také postupy usnadňující krok za krokem domácí přípravu zavářek.
Skladem máme celkem knihy Polévky. Ottova kuchařka (2016).
Nákup knihy
Polévky. Ottova kuchařka, Blanka Poláčková, Jiří Poláček
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 87 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Polévky. Ottova kuchařka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Blanka Poláčková, Jiří Poláček
- Vydavatel
- Ottovo nakladatelství, s.r.o.
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8074515222
- ISBN13
- 9788074515224
- Kategorie
- Kuchařky, Polévkování
- Anotace
- Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky v klasickém i moderním stylu, v duchu kuchyně našich babiček i v podobě exotických tipů z různých koutů světa. Své rodině tak můžete dopřát velký výběr a častou obměnu polévek hovězích, drůbežích, zvěřinových, rybích i z plodů moře. Vyznavače zdravého životního stylu potěší návody na polévky zeleninové, ovocné, houbové, bramborové, luštěninové, z obilnin, mléka, smetany i sýrů, milovníky lahůdek zaujmou polévky pivní či vinné. V knize najdete vhodné návody na přípravu studených slaných i sladkých polévek, čirých bujonů i nejrůznějších zahuštěných bílých či hnědých polévek a také postupy usnadňující krok za krokem domácí přípravu zavářek.