Doprava do Balíkovny jen za 49 Kč! 

Knihobot

Kuchařská technologie

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. 2. upravené vydání.

Parametry

ISBN
9788070329122
Nakladatelství
Merkur

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

  • Mechanické poškození
Dostupnost
Skladem
Cena
51 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Kuchařská technologie (1990).