Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v každé domácnosti, bohužel jsou to ale ve většině případů šťávy vyrobené v továrně, pasterizované, a ne šťávy čerstvě vymačkané. V tomto textu najdete vysvětlení, proč je pití čerstvých šťáv pro naše zdraví mimořádně významné a jaký je rozdíl mezi šťávou a celými plody. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek.
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 38 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy (2012).