Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišťEduard BrhlíkVyprodánoPohlídat
Metodika tematické činnosti průvodce : učební text pro kvalifikační kursy průvodců cestovního ruchuVáclav HuňáčekVyprodánoPohlídat
Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích I. a II. dílJaroslav MatoušekVyprodánoPohlídat
Mámo táto, přesvědč mě, že jezdíme bezpečně! (1.-4. díl, 4 svazky, viz foto)Jan VodňanskýVyprodánoPohlídat
Hospodářské písemnosti pro III. ročník, učební obor prodavač-prodavačkaJiří SchönbachVyprodánoPohlídat
Účtová osnova a směrnice k účtové osnově pro hospodářské organizace ve znění platném pro organizaci vnitřního obchoduJiří BelšánVyprodánoPohlídat
Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních odborných učilišťMikuláš MatejkaVyprodánoPohlídat