Knihobot

Christine Ingram

    The Complete Encyclopedia of Vegetables & Vegetarian Cooking
    Breads of the World
    Risotto
    Všechno o jídle. Světová encyklopedie
    Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění : stylové recepty pro rychlé pohoštění i slavnostní příležitost
    Zelenina: Praktická kuchařka krok za krokem
    • Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.

      Zelenina: Praktická kuchařka krok za krokem
    • Všechno o jídle. Světová encyklopedie

      • 512 stránek
      • 18 hodin čtení

      Podrobná ilustrovaná příručka potravinářských surovin všech světových kuchyní Detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše Praktické rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů Více než 1500 barevných fotografií

      Všechno o jídle. Světová encyklopedie
    • Risotto

      • 96 stránek
      • 4 hodiny čtení
      4,5(2)Ohodnotit

      Risotto is the king of comfort food and with over 50 tempting recipes to try you will soon be making the perfect dish with a minimum of fuss. Following a comprehensive introduction and guide to techniques, the sections are divided into cheese, vegetarian, meat and poultry, fish and shellfish risottos.

      Risotto
    • This practical book is both an illustrated guide to the breads of the world and a bread-making manual, with over 100 recipes for delicious home-made loaves of all kinds.

      Breads of the World
    • The definitive encyclopedia of healty vegetarian food" Combining some great old favorites like winter casserole with herbed dumplings, grape leaves, and gazpacho with new and exotically named dishes like green lentil kulbyaka and tagliatelle with spinach and soy garlic cheese the recipes in this book are outstanding both in their freshness and ease of preparation. It even includes some great "comfort" dishes in full vegetarian cover including shepherdess pie, stuffed squashes, artichokes, eggplants, etc, and chili con queso. Fully illustrated with beautiful step-by-step and finished-dish color photos.

      The Complete Encyclopedia of Vegetables & Vegetarian Cooking
    • Good Housekeeping Complete Cook's Book

      • 304 stránek
      • 11 hodin čtení

      A highly illustrated comprehensive cookery manual that will teach its readers every thing they need to know about how to be successful in the kitchen.

      Good Housekeeping Complete Cook's Book
    • World Encyclopedia of Ingredients

      • 512 stránek
      • 18 hodin čtení

      Comprehensive and immensely practical: With detailed descriptions of every ingredient, advise on useage, buying and storingas well as preparation and cooking techniques. Features over 1500 photographs. step preparation and cooking techniques

      World Encyclopedia of Ingredients