Knihobot

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Hodnocení knihy

3,8(44)Ohodnotit

Více o knize

Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.

Nákup knihy

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, Karel Půhoný

Jazyk
Rok vydání
1981
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

  •  

Platební metody

3,8
Velmi dobrá
44 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.