Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Čtyři roční období v naší kuchyni

Parametry

Kategorie

Více o knize

Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.

Nákup knihy

Čtyři roční období v naší kuchyni, Armin Roßmeier

Jazyk
Rok vydání
1995,
Stav knihy
Dobrá
Cena
57 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu