Krajové speciality: Slezská kuchyně
Autoři
Více o knize
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Vydání
2013, pevná
Stav
- Jako nová123 Kč
- Dobrá116 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 116 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Krajové speciality: Slezská kuchyně (2013).