Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Parametry

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

Popelky v české kuchyni. Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.

Nákup knihy

Pod pokličkou 3, Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková, Jitka Saturková

Jazyk
Rok vydání
2008,
Stav knihy
Dobrá
Cena
67 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu