Italská kuchařka
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině.
Skladem máme celkem knihy Italská kuchařka (1999).
Nákup knihy
Italská kuchařka, Karina Havlů, Miloslav Martenek, Vladimír Doležal
- Jazyk
- Rok vydání
- 1999
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 47 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Italská kuchařka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Karina Havlů, Miloslav Martenek, Vladimír Doležal
- Vydavatel
- Dona
- Rok vydání
- 1999
- ISBN10
- 8086136396
- ISBN13
- 9788086136394
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině.