Knihobot

Konzervování

Hodnocení knihy

3,4(5)Ohodnotit

Více o knize

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.

Vydání

Nákup knihy

Konzervování, Oded Schwartz, Blanka Brabcová

Jazyk
Rok vydání
1998
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

  •  

Platební metody

3,4
Dobrá
5 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.