Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
- 172 stránek
- 7 hodin čtení
Více o knize
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct například tradiční hnětýnky, beleše, mrváně, trdelníky nebo pagáčky, pak vám bude právě tato kniha dobrým rádcem.117 černobílých obrázků, 36 barevných fotografií
Nákup knihy
Tradiční pečivo, Jiřina Veselská, Milena Habustová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2011
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.

