Technologie přípravy pokrmů
Autoři
Více o knize
Učebnice pro 2. ročník středních hotelových škol studijního oboru provoz hotelů a společenské stravování.
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů, Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková
- Jazyk
- Rok vydání
- 1988
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková
- Vydavatel
- Státní pedagogické nakladatelství
- Rok vydání
- 1988
- Vazba
- pevná
- Kategorie
- Kuchařky, Učebnice
- Anotace
- Učebnice pro 2. ročník středních hotelových škol studijního oboru provoz hotelů a společenské stravování.