Technologie přípravy pokrmů
Autoři
Parametry
Více o knize
Učebnice pro 2. ročník středních hotelových škol studijního oboru provoz hotelů a společenské stravování.
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů, Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas
- Jazyk
- Rok vydání
- 1991
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas
- Vydavatel
- SPN
- Rok vydání
- 1991
- ISBN10
- 8004254624
- ISBN13
- 9788004254629
- Kolekce
- Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství)
- Kategorie
- Středoškolské učebnice
- Anotace
- Učebnice pro 2. ročník středních hotelových škol studijního oboru provoz hotelů a společenské stravování.