Nakládáme zeleninu: Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Nákup knihy
Nakládáme zeleninu: Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení, Claudia Lorenz-Ladener, Magdaléna Pomikálková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 229 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Nakládáme zeleninu: Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Claudia Lorenz-Ladener, Magdaléna Pomikálková
- Vydavatel
- Grada Publishing
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8024757850
- ISBN13
- 9788024757858
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.