Knihobot

Domácí výroba lihovin

Hodnocení knihy

4,8(12)Ohodnotit

Více o knize

Příručka je věnována domácí výrobě lihovin z jádrového, peckového a drobného ovoce. Autorka se v první části knihy zabývá především přípravou ovocného rmutu a chemickými procesy při kvašení. V další části knihy se dozvíme vše potřebné o destilačním zařízení a samotné destilaci. Nechybí ani kapitola zákonů a vyhlášek vztahujících se k výrobě lihovin. V příručce najdeme i mnoho zajímavých receptů na výrobu likérů.

Vydání

Nákup knihy

Domácí výroba lihovin, Bettina Malle, Helge Schmickl

Jazyk
Rok vydání
2004
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

4,8
Výborná
12 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.