Od studené kuchyně, polévek a omáček, přes maso, ryby a zeleninu až po moučníky, nápoje a zavařování, to vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách. Najdete v ní nejen přes 2000 receptů na každodenní i sváteční vaření, ale i 40 stran školy vaření, kde vám vysvětlíme základní postupy vaření a pečení, a poskytneme stovky cenných rad, jak se vyvarovat případných chyb. Skvělá kniha.
54 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Autoři
Více o vydání
- Rok vydání2002
- NakladatelstvíSlovart
- ISBN108072093371
- ISBN139788072093373
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků