Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro kuchaře a číšníky
Autoři
Parametry
Kategorie
Skladem máme celkem knihy Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro kuchaře a číšníky ().
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro kuchaře a číšníky, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
- Jazyk
- Rok vydání
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 54 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro kuchaře a číšníky
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
- Vydavatel
- IQ 147
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 802390163x
- ISBN13
- 9788023901634
- Kategorie
- Kuchařky, Ostatní učebnice