Doprava do Balíkovny jen za 49 Kč! 

Knihobot

Kuchařská technologie

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. 2. upravené vydání.

Parametry

ISBN
9788070329122
Nakladatelství
Merkur

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
57 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Kuchařská technologie (1990).