Soulful baker : From highly creative fruit tarts and pies to chocolate, desserts and weekend brunchJulie JonesVyprodánoPohlídat
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služebMichal VoldřichVyprodánoPohlídat
The complete gluten-free baker : more than 100 deliciously gluten-free recipesHannah MilesVyprodánoPohlídat
Ischemická choroba srdeční : cévy, infarkt, angina pectoris : recepty, rady lékařePetr WidimskýVyprodánoPohlídat
Sladce nesladce - LowCarb : nízkosacharidové a sváteční nízkosacharidové pečeníIva HolečkováVyprodánoPohlídat
Kuchařka nejen na neděli. Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuřeKolektiv autorůVyprodánoPohlídat
Technologie pro 3. ročník SPŠ potravinářské technologie: Výroba chleba a jemného cukrářského pečivaMonika Morris MüllerováVyprodánoPohlídat