Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služebMichal VoldřichVyprodánoPohlídat
Ischemická choroba srdeční : cévy, infarkt, angina pectoris : recepty, rady lékařePetr WidimskýVyprodánoPohlídat
Sladce nesladce - LowCarb : nízkosacharidové a sváteční nízkosacharidové pečeníIva HolečkováVyprodánoPohlídat
Mandlová kuchařka : více než osmdesát receptů a návodů na mandlové dobroty, vše o mandloních, mandlích a taky něco o HustopečíchPetra PokornáVyprodánoPohlídat
Kuchařka nejen na neděli. Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuřeKolektiv autorůVyprodánoPohlídat