Epocha roč. XV. ( r. 1910 ) Rozhledy a úvahy časové z oboru techniky, průmyslu, řemesel, dopravy, národohospodářství, chemie, přírodovědy a vynálezůRůzníVyprodáno4,3Pohlídat
Chemické složení československých vín / Composition des vins naturels Tchécoslovaques / Chemische Zusammensetzung der Čechoslovakischen weineStanislav KopalVyprodáno4,3Pohlídat
Studie thermoresistence oxydas zhoršujících jakost ovocných a zeleninových konzervVladimír KyzlinkVyprodáno4,3Pohlídat
Chemická technologie (svazek VI. díl II. kapitola XII.) - Mikrobiologická kontrola průmyslových kvašeníVojtěch HulačVyprodáno4,3Pohlídat
K problematice redox-potencionálů v potravinářství a zvláště v konzervárenstvíDušan ČurdaVyprodáno4,3Pohlídat
Chemická technologie (svazek VI. díl II. kapitola X.) - Rozbory ovoce a výrobků z něhoJaroslav MilbauerVyprodáno4,3Pohlídat
Pokroky ve vědě a v praxi (Sborník referentů z XIX. celostátního sjezdu Společnosti pro racionální výživu konaného ve dnech 13. až 15. října 1970 v Karlových Varech)Kolektiv autorůVyprodáno4,3Pohlídat
Konservace ovoce a zeleniny. ovocnicko-zelinářská technologie. s dodatkem o silicíchKarel KamenickýVyprodáno4,3Pohlídat