Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
Kategorie
Více o knize
This isn't just any cookery book. It is 'Mastering the Art of French Cooking', first published in 1961, & it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste & appetite & a little je ne sais quoi.
Nákup knihy
Mastering the Art of French Cooking, Julia Child, Simone Beck
- Nesouvisející podpis / věnování
- Jazyk
- Rok vydání
- 2012
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká),
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 320 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Mastering the Art of French Cooking
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Julia Child, Simone Beck
- Rok vydání
- 2012
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 0394721780
- ISBN13
- 9780394721781
- Kategorie
- Kuchařky
- Původní název
- Mastering of the Art of French Cooking/Book 1
- Anotace
- This isn't just any cookery book. It is 'Mastering the Art of French Cooking', first published in 1961, & it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste & appetite & a little je ne sais quoi.