Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy, Hana Sedláčková, Pavel Otoupal, Jiří Poláček
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Hana Sedláčková, Pavel Otoupal, Jiří Poláček
- Vydavatel
- Fortuna
- Rok vydání
- 2002
- ISBN10
- 8071688045
- ISBN13
- 9788071688044
- Kategorie
- Kuchařky, Středoškolské učebnice