Padesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie : 1952-2002Václav VelísekVyprodáno4,3Pohlídat
Studie thermoresistence oxydas zhoršujících jakost ovocných a zeleninových konzervVladimír KyzlinkVyprodáno4,3Pohlídat
K problematice redox-potencionálů v potravinářství a zvláště v konzervárenstvíDušan ČurdaVyprodáno4,3Pohlídat
Ovlivňování růstu živých organismů mentální energií. Průběžné výzkumné zprávyFrantišek KahudaVyprodáno4,3Pohlídat
Silové účinky mentální energie. Fyzikální projevy mentálně aktivované hmotyFrantišek KahudaVyprodáno4,3Pohlídat
Organizace studia a studijní plány bakalářských studijních programů 2007-2008Kolektiv autorůVyprodáno4,3Pohlídat
Rozvoj počátečního vzdělávání jako základu celoživotního učení a z hlediska potřeb trhu : výstup projektu JPD 3.1 : koordinované studijní opory pro studium základních chemických předmětů na středních školách CZ.04.3.07Kolektiv autorůVyprodáno4,3Pohlídat