Padesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie : 1952-2002Václav VelísekVyprodánoPohlídat
Studie thermoresistence oxydas zhoršujících jakost ovocných a zeleninových konzervVladimír KyzlinkVyprodánoPohlídat
K problematice redox-potencionálů v potravinářství a zvláště v konzervárenstvíDušan ČurdaVyprodánoPohlídat
Silové účinky mentální energie. Fyzikální projevy mentálně aktivované hmotyFrantišek KahudaVyprodánoPohlídat
Organizace studia a studijní plány bakalářských studijních programů 2007-2008Kolektiv autorůVyprodánoPohlídat
Rozvoj počátečního vzdělávání jako základu celoživotního učení a z hlediska potřeb trhu : výstup projektu JPD 3.1 : koordinované studijní opory pro studium základních chemických předmětů na středních školách CZ.04.3.07Kolektiv autorůVyprodánoPohlídat