Mluvíme s cizinci : [česko-německo-anglicko-španělsko-francouzsko-i talsko-maďarsko-rus. konverzace]Jiří Kašpar79 KčPoslední kus4,3Do košíku
Rozpracovaná osnova a metodické pokyny pro odborný výcvik učňů v oboru kuchař - kuchařka. Část 1, TechnologieSilvie Vodseďálková47 KčPoškozenáPoškozená4,3Zobrazit detail
České a slovenské poštovny 1900-1958 / České a slovenské poštovne 1900-1958Petr Gebauer369 KčPoslední kus4,3Do košíku
Dobře sám natírám. Malá encyklopedie natírání.Josef Barchánek40 KčPoškozenáPoškozená4,3Zobrazit detail
Kabely a vodiče, kabelové soubory spojovací a izolační materiálRoman Linhart79 KčPoslední kus4,3Do košíku
Hygienická péče a předpisy v zařízeních potravinářského obchodu a společného stravováníJaroslava Schmidtová60 KčPoškozenáPoškozená4,3Zobrazit detail
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť. Učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšníkEduard Brhlík49 KčPoškozenáPoškozená4,3Zobrazit detail