Materiály a člověk: Netradiční úvod do současné materiálové vědyMiroslav Raab449 KčPoslední kus4,2Do košíku
Technologie výroby potravin živočišného původu: bakalářský směrPavel Valášek59 KčPoslední kusDo košíku
Kvantitativní design v pedagogických výzkumech začínajících akademických pracovníkůMiroslav ChráskaVyprodánoPohlídat
Vybrané statě z automatického řízeníUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně Technologická fakultaVyprodánoPohlídat
Diferenciální a integrální počet funkce jedné proměnné s aplikacemi v ekonomiiUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně Technologická fakultaVyprodánoPohlídat
Přijímací zkoušky z matematiky na FaME ve Zlíně: jediné úplné vydání všech variant v přijímacím řízení v letech 1999-2004Jan OstravskýVyprodánoPohlídat
Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské surovinyPavel ValášekVyprodánoPohlídat
Vidět ar©hitekturu - myslet ar©hitekturu. K současné fotografii architekturyVendula TůmováVyprodánoPohlídat
Tradiční lidový oděv v Blatničce a Blatnici pod Sv. Antonínkem na UherskoostrožskuKristýna PetříčkováVyprodánoPohlídat
Designéři v českých zemích a československý strojírenský průmysl 1918-1992Zdeno KolesárVyprodánoPohlídat
Rozvoj tacitních znalostí manažerů: jak vyhledat, rozvíjet a využívat skryté znalosti a zkušenosti manažerů 2010Kolektiv autorůVyprodánoPohlídat