Správná výživa teoreticky a prakticky : Příručka pro všeobecně vzdělávací školyStanislav Hejda34 KčPoškozenáPoškozenáZobrazit detail
Všeho dokvasu : příběhy v hospodách, pálenicích a vinných sklepech sesbíranéJiří Severin69 KčSkladem 2 ksDo košíku
Kuchařský lexikon. Výbor popisů známých i méně známých jídelJosef Bittermann26 KčPoškozenáPoškozenáZobrazit detail
Cocktaily a jiné nápoje nové doby, alkoholické a alkoholu prostéVilém Vrabec376 KčPoškozenáPoškozená4,0Zobrazit detail
Máme rádi brambory: proč jsou brambory zdravé, jak je správně nakupovat i pěstovat, úspěšné projekty PRV a několik osvědčených receptůJaroslav Čepl79 KčPoslední kusDo košíku
Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výrobyFrantišek Zvolský219 KčPoslední kusDo košíku