Obiloviny v lidské výživě 2016 : moderní trendy v mlýnské a pekárenské výroběKolektiv autorůVyprodáno4,3Pohlídat
Registr zemědělských, potravinářských a lesnických subjektů a organizací 1997Kolektiv autorůVyprodáno4,3Pohlídat
Pěstování a využití minoritních obilnin a pseudoobilnin v ekologickém zemědělstvíPetr KonvalinaVyprodáno4,3Pohlídat
Pěstování rostlin : (učební texty pro obor provozní podnikatel a pozemkové úpravy a převody nemovitostí)Jiří DivišVyprodáno4,3Pohlídat
Moderní příprava červeného vína - vinifikace, stabilizace, optimalizaceRobert SteidlVyprodáno4,3Pohlídat
Under the Microscope: Focal Points fot the New Millennium. Biotechnology in the feed industryT. P. LyonsVyprodáno4,3Pohlídat
Tropentag 2014. Bridging the Gap between Increasing Knowledge and Decreasing ResourcesEric TielkesVyprodáno4,3Pohlídat