Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso : 334 receptůJiří Cibulka186 KčPoškozenáPoškozenáZobrazit detail
Desatero dobré hospodyně : sbírka osvědčených kuchařských předpisůBohumil Vokál43 KčPoslední kusDo košíku
Technologie přípravy pokrmů I. : učebnice pro střední odborné školy a pro hotelové školyHana Sedláčková69 KčPoslední kusDo košíku
Velká kniha receptů : polévky, omáčky, zelenina, pokrmy z ryb, masa a drůbeže, dezerty pro každý denKolektiv autorů69 KčPoslední kusDo košíku
Opilý beránek v kotlíku a další dobroty z ovčího a kozího masaMiroslava Marešová29 KčSkladem 4 ksDo košíku
Kuchařka Jitřenky pro chudé a střední vrstvy : Sepsáno v letech 1889 - 1909Anastasie B. Seidlová109 KčPoslední kusDo košíku
Nový rádce pro diabetiky : chlebové jednotky a kalorie, stejně jako obsah lipidů, faktory sytosti a glyx-faktor pro diabetiky 1. a 2. typuSven-David Müller137 KčPoškozenáPoškozenáZobrazit detail
4 další týdenní plány pro zhubnutí. 2. : hubneme s dobrou náladouThomas Ellrott23 KčPoslední kus3,0Do košíku