Písemná a elektronická komunikace pro střední školy a veřejnost. 1Olga Kuldová339 KčSkladem 6 ks4,1Do košíku
Český jazyk. Přehled učiva základní školy s cvičeními a klíčemVlastimil Styblík121 KčPoškozenáPoškozená4,5Zobrazit detail
Pravidla českého pravopisu : školní vydání včetně DodatkuKolektiv autorů109 KčSkladem 20 ks4,6Do košíku
Sbírka úloh z matematiky : pro nižší ročníky víceletých gymnázií a pro 2. stupeň základních školIrena Dobiasová125 KčPoškozenáPoškozená4,3Zobrazit detail
Technologie přípravy pokrmů 1. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyHana Sedláčková149 KčSkladem 2 ksNerozbaleno4,3Do košíku
Obecná biologie. Úvodní učební text biologie pro 1. ročník gymnáziíVáclav Kubišta49 KčSkladem 48 ks4,0Do košíku
Základy psychologie, sociologie pro střední školyIlona Gillernová26 KčPoškozenáPoškozená2,9Zobrazit detail
Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školyJaroslav Řešátko69 KčSkladem 3 ks4,3Do košíku
Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy. Obor zdravotnický asistentJaroslava Jirásková109 KčSkladem 6 ks4,5Do košíku
Čítanka české a světové literatury pro 1. ročník středních školVladimír Nezkusil89 KčSkladem 2 ks4,3Do košíku
Čítanka české a světové literatury po roce 1945 pro 4. ročník středních školVladimír Nezkusil109 KčSkladem 3 ks4,3Do košíku
Dějiny českých zemí II., Od poloviny 18. století do vzniku České republikyJosef Harna139 KčSkladem 3 ks4,3Do košíku
Latina Úvod do latinské terminologie. Pro střední školy se zdravotnickým zaměřenímVlasta Seinerová179 KčSkladem 2 ks4,4Do košíku
Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyHana Sedláčková119 KčSkladem 3 ks4,0Do košíku
Čítanka české a světové literatury 1900-1945 pro 3. ročník středních školVladimír Nezkusil99 KčSkladem 4 ks4,3Do košíku
Čítanka české a světové literatury 19. století pro 2. ročník středních školVladimír Nezkusil99 KčSkladem 12 ks4,3Do košíku
Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školyHana Sedláčková149 KčPoslední kus4,3Do košíku
Základy biologie a ekologie pro základní a střední školyKvasničková Danuše179 KčSkladem 2 ks4,3Do košíku