Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyniJames Peterson359 KčSkladem 9 ks4,5Do košíku
Afrodita : pojednání o vášních, chutích, půvabech a prohřešcích láskyIsabel Allende Llona179 KčSkladem 4 ks3,5Do košíku
Počítání nudliček v jarní polévce. 150 receptů staré čínské kuchyněVladimír Sís69 KčSkladem 5 ks4,3Do košíku
Čarujeme se zeleninou 1 : postupy krok za krokem : zeleninové ozdoby nejen pro slavnostní stůlLuděk Procházka49 KčPoškozenáPoškozená5,0Zobrazit detail
Užitková zahrada : zelenina, byliny a ovoce z vlastní sklizněHans-Werner Bastian189 KčPoslední kus4,5Do košíku
Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyHana Sedláčková119 KčSkladem 6 ks2,8Do košíku
Dva italští gurmáni. Báječné chutě italské kuchyněAntonio Carluccio605 KčPoškozenáPoškozená4,5Zobrazit detail
Besky - vaříme nebeskyVeronika Beskydiarová327 KčPoslední kusAutorský / související podpis4,1Do košíku
500 paleoreceptů : Stovky chutných jídel pro zhubnutí a skvělé zdravíDana Carpender99 KčSkladem 7 ks3,6Do košíku