Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyHana Sedláčková139 KčSkladem 3 ks4,0Do košíku
Revoluce v opravdovém jídle: radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravováníTimothy Noakes239 KčSkladem 4 ks4,2Do košíku
Francouzky netloustnou: kuchařka - jednoduchá rozmanitost s ryzí chutíMireille Guiliano139 KčSkladem 6 ks4,3Do košíku
Neznámá moc Luny: Vliv cyklů Měsíce na lidské zdravíJohanna Paungger Poppe39 KčSkladem 20 ks4,0Do košíku
Jezte jako Gilmorky. Neoficiální kuchařka pro všechny fanoušky Gilmorových děvčatKristi Carlson319 KčSkladem 2 ks4,2Do košíku
Basic vaření po italsku. Všechno, co potřebujete pro domácí dolce vitaCornelia Schinharl69 KčVelmi dobrá4,1Do košíku
Afrodita : pojednání o vášních, chutích, půvabech a prohřešcích láskyIsabel Allende Llona219 KčPoslední kus3,5Do košíku
Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukruPetr Klíma169 KčSkladem 9 ks4,4Do košíku